Mogen wij onze instructrices
Henriėtte en Erica even aan u voorstellen:Henriette

Henriėtte is getrouwd met Wiebo en samen runnen ze een stucadoorsbedrijf in Epe. Het in 2005 gebouwde pand bied tevens plaats aan een foto-studio, een bedrijf in pakketvloeren, en op de 2e bouwlaag een geweldige danszaal voor onze dansclub.
Door Liesbeth ging Henriėtte eens kijken bij het countrydansen in Vaassen, waar Liesbeth toen al een paar maanden aan het dansen was. Zij was meteen enthousiast en is dat nog steeds.
Henriėtte heeft haar vroegere hobby's, aqua jogging, skeeleren, zwemmen en naar de sportschool gaan bijna allemaal aan de kant gezet voor het virus line dancing.
In 2001 heeft ze samen met Liesbeth de stoute schoenen maar aangetrokken en zijn samen onze dansschool begonnen.


Erica (8K)

Erica is in IJsselmuiden geboren en woont nu samen met haar Bert, de dochters Cheyenne en Nova, en zoon Finn in Genemuiden.
Erica is het linedansen begonnen bij dansschool van Loon in 't Harde. Aangezien ze echter liever op country muziek wilde dansen is ze vanaf 2005 bij The Wobblingdancers gaan dansen.
Nadat in 2011 Liesbeth het iets rustige aan moest doen hielp ze op de dinsdag avond mee met het lesgeven. Nadat Liesbeth enige jaren geleden geheel is gestopt met het lesgeven, verzorgt Erica nu op de dinsdag en de donderdag samen met Henriėtte de les.


  © Webmaster Gerard 2010 - 2020